LEVEN ALS EEN MONSTER

In het oerbos merken de dieren sinds kort allerlei vreemde dingen op. Er gaat van alles kapot, er is opeens heel weinig te eten en bovendien stinkt het ook een beetje…
Ze weten het niet zeker, maar waarschijnlijk leeft er een monster in het bos! Elk dier vertelt over het monster, dat ze eigenlijk nooit hebben ontmoet. Het monster lijkt wel onzichtbaar.

De kinderen krijgen tijdens deze voorstelling op Floriade Expo 2022 de volledige vrijheid om te onderzoeken, ontdekken en experimenteren midden in de natuur.
Ze worden geconfronteerd met verrassende situaties, aangezet tot zintuigelijke ontdekkingen en op uitdagende wijze aan het denken gezet.

Tonje Langeveld – Regie | Annet de Ruiter, Dora Groothof, Emma Hanekroot, Martijn Schrier, Niels van Heijningen, Sanne Bokkers, Svea van der Togt & Zoë Schollee – Spel (de voorstelling word per tourbeurt door twee acteurs gespeeld) | Mirja Bons & Martina Bauer – Scenografie | Bart Corduwener – Artistieke en zakelijke leiding
Met speciale dank aan Jip Smit en Mark Streefkerk (Floriade), Karlijn Ribbers, Jaap Smit (gemeente Almere), Gert Jan de Jong (Arc2 Architecten) en stagiaires van de opleiding Media Manager ROC Amsterdam.
De voorstelling was te zien van 14 april tot en met 9 oktober 2022
Oerbos Floriade Expo 2022, Archerpad 8, Almere
2023-05-05T12:43:12+02:00
Ga naar de bovenkant