FOG IS MORE DANGEROUS THAN DARK, AS IT GIVES THE ILLUSION OF SEEING

Straks zal luchtigheid plaats maken voor een ongenodigde gast. Spanning zal in onze nekken hijgen. Geladen, onzichtbaar en des te meer voelbaar. Wanneer het zich openbaart, is het zo dicht op onze huid dat we niet anders kunnen dan verstarren met ingehouden adem. 

Fog is more dangerous than dark, as it gives the illusion of seeing, is een absurdistische fysieke voorstelling die de ongemakken van mens-zijn naar boven brengt. In de voorbereiding tot aan het spelen van een opera, ontvouwen zich een aantal onverklaarbare situaties. De vraag is; wat doe je, als je niet meer weet of jij zelf vreemd doet of dat de anderen vreemd doen? Als je niet meer weet wie om wie lacht? Als je niet meer weet hoe we ooit op dit punt beland zijn? 

Fog is more dangerous than dark is de eind voorstelling van de Vooropleiding 2023, Theaterschool Utrecht en was te zien in Theater Kikker.
Regie | Niels van Heijningen & Merette van Hijfte
Spel | Anne Bouwmeester, Marijn Brinkman, Eva de Bruin, Evi Bruinen, Jackie Dokter, Lize Kater, Cato Kooy, Anke Krämer, Lena Lürsen & Chaimae Mouttahid
Fotografie | Wessel Spoelder
Poster(beeld) | Niels van Heijningen
Als je benieuwd bent naar de registratie van voorstelling neem contact met me op.
2024-05-29T16:30:08+02:00
Ga naar de bovenkant